Προφίλ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Όλα τα προϊόντα μας καλύπτουν τις προδιαγραφές και πιστοποιήσεις ( ΕΝ standards ) ασφαλείας Ευρωπαϊκής ένωσης .


ΕΓΓΥΗΣΗ
Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς εξασφαλίζοντας σε όλους τους πελάτες μας γραπτή εγγύηση.


CRASH TEST
Συνεχόμενους αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αξιοπιστίας στις πιο απαιτητικές ακραίες συνθήκες μας δίνουν την ικανότητα της σωστής επιλογής των προϊόντων μας.

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Η πολύχρονη πείρα και η τεχνογνωσία μας επιτρέπουν την σωστή επιλογή των προϊόντων με την υψηλότερη ποιότητα & αισθητική .
 

Σας καλωσορίζουμε στην ΛΥΡΑΣ SAFETY

Η ΛΥΡΑΣ SAFETY διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα σε ένδυση εργασίας ,μποτάκια ασφαλείας ,αξεσουάρ ,στρατιωτικά ,κυνηγίου ,όλα σε έναν χώρο.

Με άριστη ποιότητα και με 20ετή πείρα
Με τα καλύτερα υφάσματα σε ποιότητα και αντοχή
Εισαγωγή προϊόντος από τις μεγαλύτερες εταιρείας τις παγκόσμιας αγοράς
Εγγύηση ποιότητας

Στον τομέα της ποιότητας , ποικιλίας και τιμής η ΛΥΡΑΣ SAFETY δίνει μεγάλο βάρος και σημασία. Αυτό το θεωρούμε βασική προϋπόθεση της επιτυχίας μας στις δύσκολες συνθήκες και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην Ελληνική αγορά. Τα βασικά πλεονεκτήματα μας συνδυάζουν την φθηνότερη τιμή μαζί με τον σωστό χρόνο παράδοσης. 

Η ΛΥΡΑΣ SAFETY δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα, καθώς διαθέτει την τεχνογνωσία για να θέτει υψηλούς στόχους. 

Με κύριο πλεονέκτημά μας τον συνδυασμό της άριστης ποιότητας, φθηνότερης τιμής και γρήγορου χρόνου παράδοσης είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε απόλυτα κάθε σας ανάγκη. 

Ο εξοπλισμός που παρέχουμε και η γκάμα των προϊόντων ,βασίζονται απόλυτα στις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.